Bedrijven binnen het MKB beschikken niet altijd over een zelfstandig opererende inkoper. De inkoper van materiaal, voorraden en overige, is in sommige gevallen dezelfde persoon die voor logistieke activiteiten verantwoordelijk is, of die tevens als verkoper fungeert. Overbelasting kan op de loer liggen. Maar niet alleen dat: beide werkzaamheden worden wellicht niet naar volledig kunnen uitgevoerd; de tijd dringt immers. En daar wringt de schoen maar al te vaak. De functies worden niet optimaal benut. In dergelijke gevallen kan de inzet van een tijdelijke, professionele inkoper meerwaarde bieden, maar ook valt te denken aan de inzet van een inkoop adviseur.

Orde op zaken | Inkoop advies

InkoopID is gespecialiseerd in detachering van inkopers en draagt zorg voor o.a. werving & selectie van kandidaten, interim detachering, assessments, maar ook vakopleidingen en inkoop vacatures.

Een ervaren interim inkoopmanager zorgt voor een heldere analyse van uw beleid op inkoopgebied. Waar liggen de kansen? Wat laat uw organisatie liggen? Waar wringt de schoen op personeelsgebied en hoe krijgt u niet alleen orde op zaken, maar vooral: hoe benut uw bedrijf optimaal zijn kansen op inkoopgebied? Interim managers van InkoopID zorgen binnen relatief kort tijdsbestek voor een heldere visie én dragen zorg voor ownership bij uw huidige personeel, zodat zij zich eveneens optimaal verbonden voelen met uw bedrijfsvoering.

Meer informatie? Bezoek InkoopID.com