Ziek zijn is niet leuk. Echter is er een verschil tussen een paar dagen koorts of langdurige ziekte. Lang uit de roulatie zijn zet immers je baan en ontwikkeling op het spel. Bovendien mist de werkgever een belangrijke arbeidskracht met veel toegevoegde waarde voor het team.

Als ZZP’er uit de roulatie

Dit is nog meer het geval voor ZZP’ers die langdurig ziek zijn. Niet kunnen werken = geen inkomen. Als je een gezin moet onderhouden is lang ‘ziek zijn’ het laatste wat je wil. Van een UWV-inkomen word je immers ook niet rijk. Of wel?

Shortlease is het ideale cadeau bij terugkeer

Als werkgever waardeer je je medewerkers enorm. Hun tomeloze inzet dag in dag uit. Wat is er dan mooier dan een teruggekeerde werknemer te verblijden met een short lease auto. Uiteraard zal de medewerker niet meteen voor de volle 100% inzetbaar zijn. Laat hem of haar tijdelijk rijden in een mooie bak. Mits de gezondheid het toestaat. En wat de risico’s voor jou als werkgever zijn? Dat is heel simpel. Er zijn weinig risico’s. De term zegt het al: shortlease betekent het leasen van een auto voor een korte periode. Na 1 maand kan het leasecontract worden opgezegd. Kortom, een win-win situatie voor zowel de werkgever als het personeelslid.

Doe je zelf een plezier met een mooie auto

Als ZZP’er sta je op een kruispunt. Langdurige ziekte betekent immers een relatief laag (UWV) -inkomen. Toch heb je een ziekte overwonnen en deze overwinning wil je graag vieren. Doe je zelf voor een relatief korte periode een shortlease auto cadeau. Je zal bij netwerkborrels en klantafspraken met gejuich worden ontvangen. Natuurlijk omdat je (weer) gezond bent maar ook omdat je in Mercedes of andere mooie auto het parkeerterrein op komt rijden.

Shortlease: Gewoon doen

Of je nu werkgever of eigen baas (ZZP’er) bent. In re-integratie trajecten is short lease het ideale cadeau voor je collega of jezelf. In iedere provincie is het mogelijk om voor een korte periode eigenaar van een gloednieuwe auto te worde. Vier de gezondheid, vier het leven en vier de terugkeer in werkend Nederland met shortlease.